Alarmering zit in de Cloud! Dit is waarom…

Alarmering zit in de Cloud! Dit is waarom…

Weet je wanneer er brand uitbreekt bij jouw bedrijf of wanneer er wordt ingebroken? Nee toch? Misschien gebeurt het wel als je ligt te slapen of op vakantie bent. Dan is het ongetwijfeld een rustgevende en veilige gedachte dat jouw bedrijf 24/7 in de gaten gehouden wordt. Dat is de belangrijkste waarom wij onze alarmdiensten tegenwoordig in de Cloud aanbieden. Alles geregeld via IP, het Internet Protocol, en jouw veiligheid gekoppeld aan de meest moderne camerasystemen. Maar er zijn meer voordelen van alarmering in de Cloud:

Professionele monitoring van verbindingen

Alarmering in de Cloud betekent niet alleen dat bedrijven 24×7 in verbinding staan met een professionele meldkamer voor de veiligheid rondom calamiteiten, maar ook dat de internetverbinding constant gemonitord wordt. Waarom? Omdat tegenwoordig geen enkel bedrijf meer kan zonder verbinding. Valt de internetverbinding uit, dan staat immers alles stil. Wil je naast monitoring ook een goed advies over de meest snelle en efficiënt verbinding, neem dan contact met ons op. Bijvoorbeeld om je te laten adviseren over een razendsnelle glasvezelverbinding.

Abonnementen, apps en…

De 24×7 alarmservice bieden we aan in de vorm van abonnementen die voorzien zijn van een SLA op de dienstverlening. Daarmee zijn onder andere de reactietijden geborgd. Het plezierige is dat de alarmering tegenwoordig allemaal via een alarmapp geregeld is die je eenvoudig op een smartphone installeert. Daarmee kan je zelf aangeven wanneer het alarm aan- of uitgezet moet worden, dus de bloktijden bepalen. Ook kun je verschillende sleutelhouders benoemen die in geval van nood direct door de meldkamer geïnformeerd worden. Als extra aanvulling is het zelfs mogelijk om camera’s te leveren waarbij de politie in geval van nood mee kan kijken, via het zogenaamde “Live view” systeem.

“Een veilig cadeautje van de zaak”

Om het voor iedere MKB ondernemer aantrekkelijk te maken veilig het nieuwe jaar in te gaan hebben we gemeend om de 24×7 doormelding voor de eerste drie maanden gratis aan te bieden.

Weten wat voor jouw bedrijf de beste Cloudkeuze is?

Helaas is het zo dat er steeds meer digitale aanvallen zijn op netwerkverbindingen en de continuïteit van het bedrijf in gevaar kan komen. Daarnaast kan er zich op elk denkbaar moment een calamiteit voordoen. Elke seconde is dan van belang.

Bel daarom voor een gratis advies. We helpen je graag aan jouw beste alarmoplossing in de Cloud. Doen! We zitten er klaar voor.

Rob Berendse – Tel: 033 – 457 33 51 – E-mail: verkoop@teldacom.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *