All-in op vakantie! Maar wat doe je als je terugkomt?

Vakanties kunnen ongemerkt tot dure verrassingen leiden. Je herkent vast wel de situatie dat je bij terugkomst schrikt van wat er van je bankrekening is afgeschreven. Was dat restaurant zo duur?! Achteraf gezien was het niet slim om met z’n allen nog een drankje te bestellen op het terras. Maar gelukkig was het wel gezellig.

Weten waar je financieel aan toe bent

Om al dit soort verrassingen te voorkomen en het achteraf ook financieel gezellig te houden is de all-in vakantieformule uitgevonden. De kosten van verblijf, eten, drinken, aanvullend amusement en het gebruik van het zwembad zijn allemaal inbegrepen. Veel mensen maken er met plezier gebruik van, omdat het tijdens de vakantie toch net even meer rust in het hoofd geeft. Je weet precies waar je aan toe bent en alle luxe die je nodig hebt is aanwezig, van tussendoortjes tot op maat gemaakte programma’s.

Schrikmomenten

Na de vakantie ga je weer uitgerust aan het werk, maar wordt de rust alweer snel verstoord. Als je ondernemer bent, of je bezighoudt met de financiën dan zijn er de maandelijkse schrikmomenten. Van onverwachte rekeningen! “Wie heeft contact gehad met de servicedesk en waarom hebben we zo’n hoge rekening van een upgrade gekregen?” Achteraf was het slimmer geweest om dit soort schrikmomenten voor te zijn. De ‘tussendoortjes’ op kantoor en op maat gemaakte applicaties blijken namelijk niet inbegrepen te zijn bij de leverancier van de software. Van schrik zou je spontaan een vakantie willen boeken!

All-in na de vakantie

Om het ook op kantoor gezellig te houden en onverwachte kostenposten en allerlei losse facturen te voorkomen bieden we de all-in compleet verzorgde werkplek aan. Voor één prijs per werkplek zijn alle activiteiten van de helpdesk, het onsite beheer, het hosten van applicaties en alles wat nodig is voor aanvullend ‘amusement’ tijdens werktijd inbegrepen.

All-in werken op vakantie

Voor de workaholics onder ons die altijd en overal willen werken, ook tijdens de vakantie, biedt onze all-in formule natuurlijk ook uitkomst. Alle Microsoft Office 365 applicaties staan immers voor één prijs per werkplek altijd en overal voor je klaar. Dus ook als je op je hotelkamer, in je vakantiehuis of naast je caravan zit.

Wil je het all-in gevoel vasthouden, ook na de vakantie? Dat is best een rustgevende en luxe gedachte. Ga vrijblijvend met ons in gesprek en laat je uitgebreid informeren.

Fijne vakantie!

Rob Berendse – Algemeen directeur – Tel: 033 – 457 3355 of e-mail: r.berendse@teldacom.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *