De ICT Wereld Draait Door, ook in 2020!

De ICT Wereld Draait Door, ook in 2020!

Omdat de wereld om ons heen steeds afhankelijker wordt van ICT, besloot ik in april 2019 om intensiever met onze klanten te gaan communiceren. Maar er was nog een reden om vaker van ons te laten horen. Het is voor veel ondernemers namelijk uitdagender geworden om technologische ontwikkelingen bij te houden. Terwijl bedrijven juist door technologie extra groei kunnen bereiken. Het was dus tijd om er iets aan te doen.

Wat deden we in 2019?

Het antwoord is ‘veel!’ vandaar dat ik enkele highlights geef van onze communicatie activiteiten in 2019:

De basis

Het ‘visitekaartje’ moest kloppen, dus besloten we onze website volledig te vernieuwen. “Sterk in samenwerken, modern communiceren en werken in veilige omgevingen” lees je er terug. Dat is wat we doen en waar je ons elke dag voor wakker mag maken.

De blogs

We stelden enkele ‘gewoonten’ op het werk aan de kaak die medewerkers wellicht beter zouden kunnen stoppen. Verrassend veel reacties hebben we recent gekregen op deze blog waarin we schreven dat de digitale veiligheid voor Windows 7 gebruikers binnenkort stopt. Dat alles naar de Cloud migreert zelfs de alarmering, zodat de politie gewoon mee kan kijken bij een overval, kun je hier teruglezen. Werken in veilige omgevingen betekent voor ons zowel fysiek veilig als digitaal veilig zijn. Het is wellicht het beste voorbeeld waarbij onze kennis van zowel IT als ICT samenkomt.

Waarop ligt onze focus in 2020?

De ICT Wereld Draait Door! Meer dan een derde van de Nederlandse bedrijven (van 50 fte en meer) werkt inmiddels in de Cloud. Dat is een aanzienlijke stijging van 40% ten opzichte van vorig jaar. Ik las het terug in dit recente artikel. Dat betekent omgekeerd ook dat 2/3 van de bedrijven nog niet profiteert van de voordelen van Cloud. Je begrijpt al waar onze focus zal gaan liggen…Als extra toevoeging wil ik vermelden dat we onze Cloud oplossingen aanbieden in een veilige gehoste omgeving op Nederlands grondgebied, zodat we de waardevolle data van onze klanten goed beschermen.

Nog meer integratie van IT en ICT

Daarnaast zullen we in 2020 steeds meer zien dat mobiele en vaste telefonie integreren in oplossingen zoals Microsoft Teams. Zodat je altijd en overal bereikbaar bent en vooral ook altijd toegang hebt tot zowel de juiste klantinformatie als hetgeen met hen gecommuniceerd is. Begin 2019 zal ik er zeker een blog aan gaan wijden.

Dank voor een succesvol 2019!

Trots zijn we onder andere op het voortzetten van de bestaande relatie met VVV Amersfoort en Leusden, maar ook met nieuwe klanten zoals Besseling Koeriersdiensten uit Amersfoort. Deze organisaties hebben we naar Microsoft Office 365 gemigreerd, zodat hun werknemers nu plezierig in de Cloud werken. Natuurlijk geldt dit ook voor al onze andere klanten en wellicht dat er wel iemand tussen zit die eens zijn of haar verhaal zou willen vertellen in een volgende blog…

Fijne feestdagen!

Rob Berendse.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *