Extra Veilig Internet (EVI) als nieuwe afweermethode!

Extra Veilig Internet (EVI) als nieuwe afweermethode!

Dit is een belangrijk bericht voor het merendeel van de MKB Nederland. Want er is een nieuwe dienst beschikbaar, EVI, die het gevecht aangaat met de volgende grote uitdaging:

Attack de cyberattack

MKB bedrijven onderschatten de gevaren van cybercriminaliteit. De aanvallen worden steeds zwaarder en hackers worden steeds slimmer. Gaat een cyberaanval jouw bedrijf ook overkomen? De kans is groot dat het al gebeurd is. Dit jaar hebben twee van de drie bedrijven (>66%!) er mee te maken gehad. Komt cybercrime voldoende op de agenda bij jouw bedrijf tijdens directieoverleg?

Waar gaat het mis?

We begrijpen dat ondernemers zich liever met ondernemen bezig willen houden. Digitale veiligheid zou gewoon geregeld moeten zijn. “Daar heb je toch de ICT dienstverlener voor?” is een veel gehoorde reactie, maar alleen een antiviruspakket is allang niet meer afdoende. Waar het misgaat is dat er een enorme hoeveelheid malafide content op het internet staat en een medewerker net even de verkeerde link aanklikt. Het kan eenvoudigweg iedereen overkomen. Daarom is het nu tijd om maatregelen te nemen en het aantal cyberaanvallen in te dammen.

Goed nieuws!

We lanceren een nieuwe dienst, genaamd EVI, Extra Veilig Internet. Het is een toevoeging voor klanten met KPN xDSL en FTTH verbindingen. Het belangrijkste argument om hierin te investeren is dat het voor de extra beveiliging zorgt die helaas noodzakelijk geworden is. De zich op het internet verplaatsende malafide content wordt automatisch tegengehouden!

Hoe werkt het?

Het plezierige van EVI is dat het vanuit het netwerk op een verbinding wordt geactiveerd. Je hoeft er geen software voor te installeren of configuraties voor aan te passen. Wij regelen het voor je op de achtergrond.

Het resultaat

  • Een optimale bescherming tegen phishing links.
  • Betere bescherming tegen ransomware en cryptojacking.
  • Medewerkers komen alleen op veilige internetsites.
  • Sites die onveilige content bevatten worden automatisch geblokkeerd.
  • Een stuk rustiger slapen!

MKB Nederland veiliger

Het jaar 2019 is alweer bijna ten einde. Zullen we er samen alles aan doen om het hackers en andere malafide personen in 2020 wat complexer te maken? Het zou fantastisch zijn om die enorme aantal cyberaanvallen in de kiem te smoren. Op naar 0% cyberaanvallen. Eens?

Zo ja, neem dan hier contact met ons op en we zullen je een passend voorstel voor EVI doen. En wil je vandaag al nog veilig(er) erbij zitten, bel dan met onze helpdesk op telefoonnummer: +31 (0)33 457 3353

Touché!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *