Wat heb jij nodig?

Deze tijden vragen ons om aan te passen of we willen of niet.

Nu zijn we al jaren bezig met wat we inmiddels lang geleden hebben betiteld tot het nieuwe werken. Voor velen toen een vies of eng woord, want dat betekende loslaten en vertrouwen hebben. Het nieuwe werken hield in dat we (deels) thuis gingen werken zodat we bv buiten de files konden reizen.

De echt vooruitstrevende werkgevers gaven en geven hun medewerkers de ruimte om de tijd in te richten zoals hun dat het beste uitkomt, iets wat de Googles van deze wereld al jaren doen. Er is namelijk niks zo stressvol als moeten werken terwijl je een ziek kind thuis hebt of die kinderen op tijd op school krijgen terwijl je vergadering vroeg gepland staat. Dit herkennen we allemaal wel.

Maar als men de ruimte krijgt om hier omheen te werken creëer je tevreden medewerkers die graag een stapje harder voor je lopen. In de praktijk blijkt dat men veel effectiever is op die manier. Rust thuis betekent ook meer rust en toewijding op het werk. Iets wat nog steeds wordt onderschat.

Die werkgevers die dat loslaten altijd heel lastig hebben gevonden worden nu door het C. virus ook gedwongen om eenieder thuis te laten werken. En wat zien we, in veel gevallen gaat het werk thuis gewoon door, beroepen waar 1 op 1 contact nodig is of waar men echt op locatie moet zijn natuurlijk daargelaten.

Wij bij the VOIP Company hebben ook allemaal de mogelijkheid om thuis te werken. We zijn van alle gemakken voorzien. We kunnen bij alle systemen die we nodig hebben, we kunnen video vergaderen en tegelijkertijd documenten met elkaar delen. We kunnen chatten. De helpdesk is zo ingericht dat als er 1 collega in gesprek is de telefoon automatisch bij de volgende thuis overgaat. We kunnen naar elkaar doorverbinden en noem maar op.

Wij snappen heel goed dat dit nog niet voor iedereen vanzelfsprekend is en je misschien wel tegen het een en ander aanloopt.

Daarom vragen we je, wat heb jij nodig?

Wij van The VOIP Company gaan graag vrijblijvend met je in gesprek en denken graag met je mee.

Laat het ons weten en bel ons 0334573355 of stuur een mail naar verkoop@thevoipcompany.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *