Windows 7 gebruikers opgelet: Digitale veiligheid stopt!

Windows 7 gebruikers opgelet: Digitale veiligheid stopt!

MKB Nederland wordt steeds vaker getroffen door cybercriminelen die jouw computer versleutelen en veel geld vragen om de versleuteling ongedaan te maken. Daarover zie je de laatste tijd steeds meer berichten in de media verschijnen. Dat alleen is al reden genoeg om niet morgen maar nu! te upgraden naar Windows 10.

14 januari 2020 stopt Microsoft de ondersteuning voor Windows 7

Wacht niet tot deze datum, want je laptop of PC werkt dan nog wel, maar je loopt een verhoogd risico op virussen of andere aanvallen van buitenaf. Microsoft garandeert de digitale veiligheid voor Windows 7 niet meer en een upgrade naar Windows 10 is daardoor noodzakelijk. Neem in ieder geval contact met ons op als je niet zeker weet of een upgrade naar Windows 10 mogelijk is. We helpen je graag verder.

Nu investeren in nieuwe hardware?

Je kunt een upgrade van je bestaande laptop of PC overwegen, maar wellicht dat dit nu ook het moment is om te kijken naar nieuwe hardware. Het goede nieuws is dat de prijzen vele malen lager zijn ten opzichte van je vorige aankoop en dat er qua snelheid en rekenkracht enorme sprongen vooruit gemaakt zijn. Daarnaast werken de Windows 10 veiligheidsvoorzieningen het meest optimaal op de laatste modellen. Alles eens een keer helemaal goed doornemen samen? We leveren je ook de allerlaatste razendsnelle glasvezelverbindingen.

De voordelen van Windows 10

De noodzakelijke investering in Windows 10 levert je natuurlijk ook een aantal interessante voordelen op:

  • Plezierig werken: Windows 10 is ‘apple-achtig’ en werkt met goed uitziende pictogrammen.
  • Snelheid: De applicaties starten vele malen sneller op, soms tot wel 60% sneller dan je gewend bent.
  • Gecentraliseerde systeeminformatie: Onderaan het scherm is een ‘notificatieveld’ geplaatst waar onder andere alle systeemupdates op één centrale plek getoond worden.
  • Betere veiligheid: Niet alleen meer inloggen met een wachtwoord, maar ook met pincode. Daarnaast is Windows Defender standaard waarmee aanvallen van buitenaf worden voorkomen.
  • Gemak: De apps van Windows 10 gebruik je op al je devices, zelfs op Apple Mac producten. Daarvoor is Windows Virtual Desktop beschikbaar.

Voor zover je nog niet in de Cloud werkt is dit wellicht ook een mooie aangelegenheid om je eens te laten informeren over de Microsoft Office 365 suite. Zodat iedere collega op een plezierige maar vooral veilige manier overal en altijd werken kan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *