• veilig werken

ZORGELOOS EN VEILIG WERKEN

door IT werkplekbeheer

Waarom zou je een werkplek nog zelf beheren? De werkplek draait online in de Cloud op razendsnelle servers in datacenters. De back-up en disaster recovery worden geregeld en wij kunnen het beheer remote voor je uitvoeren. Met IT werkplekbeheer zijn jouw medewerkers verzekerd van een goed werkende en veilige werkomgeving. We beheren de hardware, de connectie, de databundels en alles wat jouw bedrijf nodig heeft om onderling en met klanten samen te werken en te communiceren.

We beheren alles
wat jouw bedrijf nodig heeft

Zorgeloos, omdat er snel een nieuwe werkplek kan worden aangemaakt of een bestaande werkplek voorzien wordt van nieuwe functionaliteit. Het grote verschil met enkele jaren geleden? Toen gingen medewerkers van IT afdelingen de bureaus langs of moesten medewerkers lang wachten bij de servicebalie. IT beheer kostte veel tijd. Tegenwoordig loggen medewerkers in met hun gebruikersprofiel en wordt elke dag een hernieuwde werkplek gestart. Natuurlijk voorzien van de meest recente updates rondom veiligheid.

Wat IT werkplekbeheer oplevert? IT afdelingen houden meer tijd over om de business te ondersteunen, maar IT werkplekbeheer heeft vooral ook blije, relaxte gebruikers tot resultaat.

Alles weten over veilig plezierig samenwerken en modern communiceren?

Blijf geïnspireerd door je hier in de schrijven voor onze blogartikelen!

Geen zorgen meer. Elke dag een veilige werkplek voorzien van alles wat een medewerker nodig heeft

1
Goedendag,
Kan ik u ergens mee helpen?
Powered by