Van A tot Z

Bij de naam The VOIP Company denkt men natuurlijk aan telefonie, aan VoIP.

En uiteraard leveren we VoIP oplossingen want de moderne manier van communiceren is via internet. Maar wat niet voor iedereen vanzelfsprekend is, is dat we heel veel meer doen dan VoIP.

Naast VoIP bellen is er niemand meer zonder mobiel en die 2 combineren waarbij je via je mobiel met het bedrijfsnummer uit kan bellen en bijvoorbeeld kan doorschakelen is iets wat steeds meer van onze klanten gaan gebruiken. Heel makkelijk als je thuis werkt.

Alles gaat tegenwoordig over internet dus we leveren alle snelheden waarbij glasvezelinternet steeds meer de boventoon gaat voeren. En de snelheden op glas hebben het plafond nog lang niet bereikt.

En Wifi is natuurlijk bijna een levensbehoefte geworden en of het nou wifi voor de camping is, op kantoor, in de winkel of restaurant enz., overal hebben we een zakelijke oplossing voor.

Met onze monitoringtool die we o.a. bij retailers inzetten, om maar een voorbeeld te noemen, houden we uw belangrijke verbinding in de gaten door proactief te monitoren en te handelen als we zien dat de verbinding down gaat.

Steeds meer bedrijven willen televisie gebruiken op de zaak en in die behoefte kunnen we voorzien. En je kunt het scherm gebruiken als een lichtkrant waar je zelfs het bedrijfslogo en bedrijfsinformatie op kwijt kunt. 2 vliegen in 1 klap dus.

Wij overleggen niet alleen zelf over teams maar hebben dat bij veel van onze klanten geïmplementeerd als onderdeel van office 365. Inmiddels kunnen we allemaal al niet meer zonder.

Of het nou om werkplekbeheer gaat of andere ICT gerelateerde vraagstukken, we hebben het meestal wel in huis.

En naast dit alles hebben we nog 2 zusterbedrijven onder hetzelfde dak.

Met Digitale Stad leggen we glasvezel aan door het hele land.

En met Teldacom Security verzorgen we de pandbeveiliging van menig retail organisatie, hotel of kantoorpand.

Eigenlijk hebben we dus van A tot Z in huis en dat maakt ons uniek.

www.teldacomsecurity.nl

www.digitale-stad.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *