Voor het te laat is

Om maar te beginnen met een cliché, stilstand is achteruitgang en hoe lullig ze ook klinken, clichés zijn meestal waar.

Als bedrijf ben je altijd in beweging, dat wil zeggen dat je met je tijd mee moet en liever nog je tijd vooruit bent. Innoveren, ontwikkelen, vernieuwen, opschonen, we krijgen er allemaal mee te maken.

Als je niet oppast wordt je ingehaald door de tijd en raakt je onderneming steeds verder achterop. En niet alleen door digitale ontwikkelingen. Je (klant)bestanden kunnen vervuild raken, processen worden op een zeker moment niet meer gevolgd, de structuur van de organisatie verwatert en ga zo maar door. Zaken die er langzaam insluipen.

Wij bij the VOIPCOMPANY hebben daar ook mee te maken. Wij zijn weer begonnen met het herstructureren van onze organisatie waarbij verantwoordelijkheden elders komen te liggen, processen worden verbeterd of heringevoerd, we kijken weer opnieuw naar de infrastructuur en zijn weer nieuwe partnerships met leveranciers aangegaan met bijbehorende scholing en certificaten om nog betere diensten te kunnen leveren.  We zijn zelfs poppetjes in de kantoren aan het schuiven omdat het dan weer logischer is ingedeeld.

Om de zoveel tijd even naar binnen kijken is soms best lastig, gewoon omdat er geen tijd voor is of omdat je het zelf allemaal niet meer ziet. Aanpassingen of vernieuwingen worden dan misschien te lang uitgesteld waardoor je jezelf tegenkomt.

Een voorbeeld dat we nog wel eens tegenkomen: Een organisatie heeft nog een oude ISDN telefooncentrale die via omvormers naar een VoIP centrale wordt omgebouwd. Voor een tijd een prima oplossing maar die centrales hebben ook maar een beperkte levensduur. Op een gegeven moment geeft zo’n centrale kuren en het lastige is dan dat onderdelen bijna niet meer te krijgen zijn.

Dan heb je ineens een probleem en moet je hals over kop een beslissing nemen.

Op tijd inventariseren geeft je de ruimte om in alle rust te bepalen wat je nodig hebt. Voor dit voorbeeld is een VoIP oplossing flexibel, je kan het naar wens inrichten, is schaalbaar, je kan makkelijk uitbreiden of inkrimpen en dus toekomstvast. Daarnaast is het zelfs per maand opzegbaar.

Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om eens te kijken waar jij kan besparen, verbeteren, kan vergemakkelijken of vernieuwen want je bent echt niet de enige.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *